Kontakt os på  35376100

Home Akupunktur

Akupunktur

Akupunktur fungerer billedligt talt som en bremse eller speeder på din krop. Er der for meget energi – fx smerte, kvalme, søvnløshed osv. – bremser og dæmper akupunkturen det. Omvendt kan akupunktur også give dig mere energi, hvis du ikke orker andet end at ligge på sofaen.

Vi tilrettelægger dit personlige forløb. Akupunkturen kan være den primære del af behandlingen. Eller akupunkturen kan støtte den øvrige behandling, fx i forbindelse med restitution eller genoptræning efter en skade.

Akupunktur københavn

Akupunktur er effektiv mod mange symptomer

Princippet i akupunkturbehandlingen er, at akupunktøren indsætter tynde nåle i bestemte punkter på patientens hud for at forebygge eller behandle bestemte sygdomme. Filosofien i akupunkturen er at genoprette balancen mellem kroppens funktioner, ved at stimulere forskellige dele af kroppens meridianfunitioner. Akupunktur er ikke smertefuldt. Du oplever højst et lille ”lyn” eller stød, når nålen bliver sat.

Akupunktur er effektiv til smertebehandling og behandling af allergi, angst, stress, søvnløshed, kvalme, senfølger fra cancerbehandling og mange typer af smerter.

Se referencer fra andre patienter her.

Book en tid her.