Kontakt os på  35 37 61 00

Home Personligt tilrettelagte behandlingsforløb

Personligt tilrettelagte behandlingsforløb

Personligt tilpasset behandlingsforløb

Hos Akupunktur Kbh. bliver behandlingsforløbet altid tilpasset den enkelte klient. Det betyder, at du hos os vil opleve et forløb, som tager udgangspunkt i dine symptomer, behov og muligheder.

Her kan du læse lidt om typiske eksempler på behandlingsforløb inden for de teknikker, som vi arbejder med i klinikken – og ofte kombinerer for at opnå de bedste resultater for dig.

 

Akupunktur – typisk forløb

Vi starter med et interview, hvor jeg kortlægger de balancer og ubalancer, du oplever i kroppen (symptomer). Jeg mærker pulsen for at diagnosticere dit system (hjerte, lever, lunge, milt og nyrer). Herfra tilrettelægger vi behandlingen.

Behandlingsplanen vil typisk starte med 2-3 behandlinger efter hinanden, hvorefter intervallerne bliver længere. Hver behandling tager typisk 45-60 minutter.

Akupunkturbehandlingen er ofte meget effektiv i kombination med anden behandling. Det kan være fysioterapi, genoptræningsforløb eller fx parallelt med cancerbehandling.

 

Kosmetisk akupunktur – typisk forløb

Behandlingen tilrettelægges individuelt afhængig af de områder, vi fokuserer på.

Forløbet foregår typisk over 6-10 gange med synligt resultat fra første gang. Hver behandling var ca. 45 minutter. Efter de indledende behandlinger vil det være hensigtsmæssigt med en opfølgende behandling efter 3-4 måneder.

 

Fysioterapeutisk behandling – typisk forløb

1. konsultation Første gang du kommer, bliver du undersøgt. Herfra lægger vi sammen en plan for det videre behandlingsforløb. Plan og øvelser tilpasses din smerte eller stabilitetsniveau. Varighed ca. 60 min.

 

Alm. behandling Her forsætter vi behandlingsstrategien lagt ved 1. konsultation. Der samles op efter hver behandling, så dine øvelser stadig passer til dit aktuelle niveau. Varighed ca. 30-45 min.

 

Lang behandling Hvis dit problem er mere omfattende, eller omfatter flere anatomiske regioner, vil det som regel være en god idé at sætte længere tid af til behandlingen. Det giver tid til, at problemet kan bearbejdes grundigt. Der samles op efter hver behandling og justeres evt. på behandlingen. Varighed ca. 60 min.

 

Forløb af Motorisk funktionstest (FMS)

En motorisk funktionstest tager 1 time. Efter instruktion gennemgår vi syv øvelser som bl.a. squat, lunch og armbøjning. Udførelsen af de enkelte øvelser bliver vurderet med hensyn til blandt andet balance, styrke, stabilitet, koordination m.v., og de bliver scoret numerisk og indpasset i FMS-systemet.

Du får dit testresultat med det samme, hvor vi taler om det og giver forslag til korrigerende øvelser eller evt. behandling.