Kontakt os på  35 37 61 00

Home Fysioterapi tilpasset din krop og hverdag

Fysioterapi tilpasset din krop og hverdag

Fysioterapi i kombination med akupunktur og fasciemanipulation på Frederiksberg

Fysioterapi er behandling af kroppen, så den kan klare de udfordringer, hverdagen stiller.

Behandling kan hjælpe på for stramme muskler, der gør ondt og forhindrer normal bevægelse. Du kan få lindret smerter forårsaget af ledbånd, der er blevet for løse fx i forbindelse med graviditet eller en sportsskade. Vi finder den specifikke teknik eller behandlingsform, der passer dig bedst.

 

Helhedsorienteret behandling med fysioterapi

Hos Akupunktur Kbh. tager enhver behandling altid udgangspunkt i lige netop din krop, hverdag og de gener, du oplever. Behandlingen fokuserer dermed altid på at finde ud af, hvad årsagen til dine gener er, så vi kan arbejde på at komme problemet til livs, snarere end kun at behandle de symptomer, du oplever.

Selve behandlingsforløbet bliver tilrettelagt individuelt og trækker på alle de teknikker, vores behandlere har erfaring med fra mere end 20 års professionelt arbejde – med fysioterapeutiske og kinesiske behandlingsformer, fysisk træning, kostvejledning, ergonomi og rådgivning af klienter.

De fysioterapeutiske teknikker omfatter bl.a. massage, ledmobilisering, McKenzie-teknikker, osteopatiske teknikker, manipulation og målrettede øvelser. Ofte vil du også blive tilbudt akupunktur som en del af behandlingen for at styrke helingen og dæmpe smerter.

 

Træningsprogram med videoøvelser

Er et træningsprogram en del af din behandling, er der videomateriale inkluderet, som du kan benytte dig af derhjemme. Her bliver instruktionerne gentaget og øvelserne gennemgået, så du har en støtte til at lære dem at kende og udføre dem efter hensigten. Og så er både du og vi sikre på, at øvelserne bliver udført korrekt, så resultaterne også bliver optimale.

 

Tilskud til behandling fra “Danmark”

Er du medlem af “Danmark”, kan du få tilskud til fysioterapeutisk behandling, hvis du medbringer en henvisning fra din læge. Se mere om tilskudsmuligheder på “Danmark”‘s hjemmeside.

 

Bestil tid idag eller kontakt os med spørgsmål

Du kan nemt bestille en tid til behandling online – det tager et øjeblik. Hvis du har du spørgsmål til behandlingen hos os eller mulighederne for at hjælpe med lige netop de gener, du oplever, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Vi ser frem til at høre fra dig og byde dig velkommen i klinikken.