Kontakt os på  35 37 61 00

Home Fysioterapi

Fysioterapi

Fysioterapi er behandling af kroppen, så den kan klare de udfordringer, hverdagen stiller.

Behandling kan hjælpe på for stramme muskler der gør ondt og forhindrer normal bevægelse. Du kan få lindret smerter på grund af ledbånd, der er blevet for løse i forbindelse med graviditet eller en sportsskade. Vi finder den specifikke teknik eller behandlingsform, der passer dig bedst.

Teknikker omfatter massage, ledmobilisering, Mckenzie-teknikker, osteopatiske teknikker, manipulation og målrettede øvelser. Ofte vil du også blive tilbudt akupunktur som en del af behandlingen, for at styrke helingen og dæmpe smerter.

Fysioterapi-københavn

Helhedsorienteret behandling

Behandlingen fokuserer altid på at finde ud af, præcis hvad der generer dig. Selve behandlingsforløbet bliver tilrettelagt individuelt og trækker på alle de teknikker, Christian har fra mere end 20 års erfaring inden for fysioterapien, kinesiske behandlingsformer, fysisk træning, kostvejledning, ergonomi og alm. rådgivning.

Du kan få tilskud fra sygeforsikringen ”Danmark”, hvis du medbringer en henvisning fra din læge.

Program med videoøvelser

Til hvert træningsprogram er der videomateriale, som du får med hjem. Her bliver instruktionen gentaget og øvelser gennemgået. Så er både du og jeg sikre på, at øvelser bliver gennemført helt korrekt, så resultaterne også bliver optimale.

Se eksempler på behandlingsresultater her.

Book en tid her.