Kontakt os på  35 37 61 00

Home Et friskere udseende med kosmetisk akupunktur

Et friskere udseende med kosmetisk akupunktur

Kosmetisk akupunkturbehandling på Frederiksberg

Træt eller uren ansigtshud, ”kragetæer”, rynker eller poser under øjnene? Slapt maveskind efter fødsel eller vægttab? Kosmetisk akupunktur hjælper med at stimulere huden, genopbygger cellerne og får i det hele taget energien til at strømme mere frit igen. Det hjælper til at forynge huden. Uden kemi, uden kniv – en helt naturlig genoprettende behandling.

 

Hvordan virker kosmetisk akupunktur?

Ved at behandle huden med akupunkturnåle, vil kroppen gendanne collagen i hud og underhud – derved genopfyldes rynker og revner. Det er også muligt at løsne og blødgøre arvæv, stimulere uren hud og minimere følgerne efter solskader. Og akupunkturen stimulerer de muskler, der med alderen bliver enten for løse eller for stramme, med alderssvækket hud til følge.

I stedet for at genoprette huden ved at indsprøjte kemiske stoffer, bliver huden selv aktiveret igen via akupunkturen. Forøget blodgennemstrømning og et bedre ”flow” af væsker, gør huden mere levende og harmonisk. Mange af mine patienter oplever at de, ud over en glattere hud, får et sundere udseende.

Som med al anden foryngende behandling, bliver resultaterne bedst, hvis du også har særlig fokus på kost og motion. Hvis du ønsker det, kan vi også hjælpe med en kost- og/eller træningsplan, der er tilpasset lige netop dig.

 

Nyere behandlingsform i Danmark

Som behandlingsform er kosmetisk akupunktur et nyere fænomen i Danmark. Den er opstået på baggrund af traditionel, kinesisk akupunktur; først brugt i Asien og siden forfinet i USA til de behandlingsteknikker, vi arbejder med idag hos Akupunktur Kbh.

 

Bestil tid nu eller kontakt os for mere information

Vil du bestille tid til kostemtisk akupunktur, kan du gøre det online med det samme. Vil du bare gerne høre mere om mulighederne eller har du spørgsmål til behandlingen, så kontakt os endelig.

Vi ser frem til at høre fra dig.