Kontakt os på  35 37 61 00

Home Kosmetisk akupunktur

Kosmetisk akupunktur

Træt eller uren ansigtshud, ”kragetæer”, rynker eller poser under øjnene? Slapt maveskind efter fødsel eller vægttab? Akupunktur hjælper med at stimulere huden, genopbygger cellerne og får i det hele taget energien til at strømme mere frit igen. Det hjælper til at forynge huden. Uden kemi. Uden kniv.

Kosmetisk akupunktur København

Naturlig og kemifri behandling

I stedet for at genoprette huden ved at indsprøjte kemiske stoffer, bliver huden selv aktiveret igen via akupunkturen. Forøget blodgennemstrømning og et bedre ”flow” af væsker, gør huden mere levende og harmonisk. Mange af mine patienter oplever at de, ud over en glattere hud, får et sundere udseende. Som med al anden foryngende behandling, bliver resultaterne bedst, hvis du også har særlig fokus på kost og motion. Hvis du ønsker det, hjælper jeg også med en kost- og/eller træningsplan.

Ny behandlingsform i Danmark

Kosmetisk akupunktur er opstået på baggrund af traditionel, kinesisk akupunktur. Først brugt i Asien og siden forfinet i USA til de behandlingsteknikker jeg tilbyder.

Ved at behandle huden med akupunkturnåle, vil kroppen gendanne collagen i hud og underhud – derved genopfyldes rynker og revner. Det er også muligt at løsne og blødgøre arvæv, stimulere uren hud og minimere følgerne efter solskader. Og akupunkturen stimulerer de muskler, der med alderen bliver enten for løse eller for stramme, med alderssvækket hud til følge.

Se eksempler på behandlingsresultater her.

Book en tid her.