Kontakt os på  35 37 61 00

Home Test af din krops fysiske funktion og ydeevne med FMS

Test af din krops fysiske funktion og ydeevne med FMS

Motorisk funktionstest - Functional Movement Screening (FMS)

Det amerikanske system, Functional Movement Screening (FMS), tester kroppens motoriske funktionalitet. Med afsæt i en vurdering af en række enkle og fundamentale motoriske bevægelser, får du med en motorisk funktionstest en komplet vurdering af kroppens aktuelle, fysiske funktion og ydeevne.

 

Helhedsvurdering af din krops formåen

Idéen i FMS-systemet er, at man ved hjælp af en kortlægning af kroppens funktion kan finde eventuelle skader og svage punkter. Med det som udgangspunkt er det muligt at forudse, forebygge og styrke kroppen, for at undgå fremtidige skader. Eller øge kroppens formåen.

Testen er relevant for alle. Især sportsfolk efterspørger den, fordi maksimal ydeevne er i fokus. Systemet gør det da også muligt at omsætte resultaterne til forskellige forløb, afhængig af individuelle behov og sportsgren. I forbindelse med skader giver testen et meget præcist udgangspunkt for at tilrettelægge et individuelt trænings- og/eller behandlingsforløb.

Vi er meget fascinerede af testsystemets enkelthed og samtidig, at strukturen gør det utroligt effektivt som værktøj, når vi kigger på den enkelte klients behov.

 

Sådan foregår det

Den individuelle test tager 1 time. Efter instruktion gennemgår vi syv forskellige øvelser – det kan fx være squat, lunch og armbøjning m.fl.. De enkelte øvelser bliver vurderet med hensyn til blandt andet balance, styrke, stabilitet, koordination m.m., og de bliver numerisk scoret og indpasset i FMS-systemet. Du får dit resultat med det samme, vi taler om det og giver forslag til korrigerende øvelser eller evt. behandling.

 

Kontakt os og bestil tid

Hvis du tænker, at en motorisk funktionstest er relevant for dig, så kontakt os endelig for at høre mere. Vil du bestille tid til behandling i klinikken, kan du gøre det nemt online med få klik.

Vi ser frem til at høre fra dig.