Kontakt os på  35 37 61 00

Home Om os og vores tilgang til behandling

Om os og vores tilgang til behandling

Vi arbejder ud fra et helhedsorienteret perspektiv på kroppen og de udfordringer, den præsenterer sig med. Vi kombinerer forskellige andre teknikker med akupunkturen for at opnå de bedste resultater for den enkelte, uanset om vi har at gøre med smerter i ryggen, sportsskader, hovedpine eller stress. Hos os får du glæde af 20 års erfaring med akupunktur og fysioterapi.

 

Her på siden kan du læse mere om vores behandlere, se deres uddannelses- og erfaringsmæssige baggrund og blive klogere på vores tilgang til behandling hos Akupunktur Kbh.

Vi er medejere af Frederiksberg Sportsklinik og holder til i filialen på Rosenørns Allé. Du finder vores adresse, telefonnummer og online tidsbestilling under Kontakt eller nederst på siden.

 

Christian Iuul

Christian Iuul, Fysioterapeut og akupunktør (RAB)

Jeg er oprindelig fysioterapeut og har anvendt akupunktur i mine behandlinger igennem 20 år fra 1998, og efter flere besøg i Vietnam og Kina. Jeg har løbende taget kurser i akupunktur og er Registreret Alternativ Behandler (RAB), uddannet fra Københavns Akupunkturskole.

Jeg har arbejdet som fysioterapeut siden 1996 og behandlet forskellige skader og symptomer med fysioterapi og andre behandlingsformer – på private klinikker, i elitesportsklubber og på privathospital. Siden 2014 har jeg været medejer af Frederiksberg Sportsklinik, hvor jeg holder til i filialen på Rosenørns Allé.

 

Min tilgang til behandling

Gennem tiden er jeg blevet overbevist om, at du opnår de bedste behandlingsresultater gennem et holistisk syn på dine symptomer. Derfor lægger jeg også stor vægt på at lytte til dig og engagere mig i, hvordan du undgår at udsætte din krop for unødvendig belastning. Og jeg hjælper dig med at sætte ind, fx ved at fokusere på dit arbejdsmiljø, kostråd og vejledning, genoptræning af din ryg eller med rådgivning i, hvordan du kan ændre dine søvnmønstre.

Målet er altid at finde den behandlingsform og behandlingsteknik, der passer bedst til dig og dine symptomer. Så kommer du igennem forløbet med så lidt smerte og ubehag som muligt.

Behandling hos virksomheder

Sideløbende med behandlinger på Frederiksberg Sportsklinik har jeg haft erhvervsordninger og foretaget behandlinger hos forskellige firmaer. Aktuelle erhvervsaftaler omfatter behandlinger hos Tryghedsfonten og Tryghedsgruppen samt kommunikationsbureauet Operate.

Uddannelse

Fascial Manipulation, level 1 og 2, 2016-17
Certificeret first level instruktør i Functional Movement Screening (FMS), 2016
Kosmetisk akupunktør fra Københavns Akupunkturskole, 2013
Akupunktør fra Københavns Akupunkturskole, 2012
Nutrition & Lifestyle Coach II (Paul Chek, C.H.E.K Institute), 2009
Certificeret Lifestyle Coach I (Paul Chek, C.H.E.K Institute), 2008
Osteopatkursus/tillægsuddannelse, 2006
Vejleder/planlægger af fysiske træningsprogrammer (pilatesbolde, skulder, abdominen, ryg osv.), 2003
Kursus i akupunktur og kosttilskud hos Bo Møgelvang (smertelæge på Skodsborg Smerteklinik), 2002
Kinesisk akupunkturkursus (4 måneder) hos Beijing Universitet, 2000
Muscle Energy Technique (MET), Fysioterapeutisk efteruddannelse, 2000
Fysioterapeut fra Skodsborg Fysioterapiskole, 1996
Eksamineret sportsmassør fra Skodsborg Fysioterapiskole, 1994

 

Peter Agerlund Sobfeldt

Peter Agerlund Sobfeldt, Akupunktør (RAB)

Peter har været tilknyttet klinikken siden 2008.

Han arbejder med flere forskellige behandlingsteknikker udover akupunkturen, og han er Registreret Alternativ Behandler (RAB).

– og så er Peter tilknyttet Team Danmark, hvor han arbejder med ishockey-landsholdet.

 

 

Uddannelse

Akupunktør
Øreakupunktør
Manuel behandling
Manipulationsterapeut
Osteopatiske teknikker
Sors terapeut
Posturolog